If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе взимай направо на колегата Mury колата и не му мисли много - по това което съм чел във форума колата е гледана с мерак и любов, а по важно от това няма за една италянка
Не че е лоша и тази колега,ама я си помисли като я вземеш колко още пари ще хвърлиш по нея?
А на колегата Мъри колата е с 1000лв. по скъпа ама поне ако я вземеш имаш само едни 80лв. за регистрация да дадеш.Това е мое мнение все пак,ти си решаваш!
Не че е лоша и тази колега,ама я си помисли като я вземеш колко още пари ще хвърлиш по нея?
А на колегата Мъри колата е с 1000лв. по скъпа ама поне ако я вземеш имаш само едни 80лв. за регистрация да дадеш.Това е мое мнение все пак,ти си решаваш!
Колегата е прав.Няма да ти излезе евтинко пържото обслужжане на QV-to.
Драги мои колеги,колата която посочи колегата е моя.Разбирам желанието ви да изкарате колата ми боклук само и само да успеете да продадете 146 цата на колегата.Изненади по колата ми няма.Просто сега не ми е нужна.А ако колегата реши цената за него ще е 2600лв.Сега какво ще кажете.
Колега не се обиждай никой не е казал че колата е боклук,много си е хубава даже аз лично бих я отнесъл
Драги мои колеги,колата която посочи колегата е моя.Разбирам желанието ви да изкарате колата ми боклук само и само да успеете да продадете 146 цата на колегата.Изненади по колата ми няма.Просто сега не ми е нужна.А ако колегата реши цената за него ще е 2600лв.Сега какво ще кажете.
Сега, мога да кажа само, че КОЛАТА Е ЗАПАЗЕНА ЗА МЕН до събота!!! Имам уговорка с човека, скоро ще ви уведомя за резулата от пътуването ми до Стара Загора!!!
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Ти май нещо полудея по-спокойно,никой нищо лошо не е казал,просто изтъкнахме истината,аз твоята кола много добре я знам,и знам как върви/от феста в Стз/Колегата ще купи която поиска
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Сега, мога да кажа само, че КОЛАТА Е ЗАПАЗЕНА ЗА МЕН до събота!!! Имам уговорка с човека, скоро ще ви уведомя за резулата от пътуването ми до Стара Загора!!!
Резултат имаме, мога да споделя само едно- който говори, че колата е зле и има 1000лв.+ за ремонти и сервизиране - нека заповяда, колата вече е моя собственост. Може да я види да я разгледа... А за цената само ще споделя, както каза собственика: " За един млад човек 1000лв. не трябва да са пречка" .
145 QV ex.
146 Boxer TOTAL ex.
147 T.S. Sele top Lancia Dedra 200016
Благодаря за пожеланията...
Еми... 100% ще има сервизиране на сАлфетката, само да си я подкарам редовно, че днес и правих каско... а и послкия Фиат ме чака... Успех на всички!
Благодаря за пожеланията...
Еми... 100% ще има сервизиране на сАлфетката, само да си я подкарам редовно, че днес и правих каско... а и послкия Фиат ме чака... Успех на всички!
Пусни снимки в друга тема,да я видим
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Мерси колеги за помоща,за обърнатото внимание,за съветите и за различните разговори дет се получиха .НО със сигурност колата ще е от форума или така поне се надявам,или от препоръките на някои съфорумници.Да се надявам,че скоро време ще трябва да почерпя
Колега кво стана,намери ли си кола,ако не си ела ще се разберем за цената
Comment